Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Eerst zal er een vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn, om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgen er meestal 3 tot 5 gesprekken met het kind om al spelenderwijs tot nieuwe zaken en oplossingen te komen. De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt, vandaar ook de naam van mijn site. Alles zal op een rustige, prettige manier gaan, waarbij ik het belangrijk vind dat het kind zich goed en ontspannen voelt. Als laatste heb ik uiteraard een eindgesprek met de ouders n.a.v. de behandelingen. Momenteel kunnen we redelijk snel beginnen.

Tarieven en tijden

Het kennismakingsgesprek en eindgesprek zijn elk € 50,-. De gesprekken met het kind elk € 70,- per keer, alles incl. btw. Het kennismakingsgesprek zal 30-45 minuten zijn en het eindgesprek ± 60 minuten. De gesprekken met het kind zijn elk 60 minuten.

Om kwaliteit te bieden, heb ik in 2017 de opleiding Kindercoach bij het Opleidingsinstituut ‘Sonnevelt’ behaald en ben ik sinds 2018 met Kindercoach “vliegen naar de oplossing” aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor Collectief Alternatieve Therapeuten met als CAT-therapeutnr.: CL1413-02-07-18 en bij GAT, een Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten, welke voldoen aan de wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkkgz).

De gesprekken worden door diverse verzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt dit het best voor de therapie begint informeren bij uw verzekeringsmaatschappij hoe de regels voor u zijn.

Betaling geschiedt via een factuur die u op tijd via een mail van mij toegestuurd krijgt.

In principe kunt u mij de hele week bereiken op mijn tel.nr: 06-10692940 en voor vrijwel elke dag een afspraak maken.

adminWerkwijze & Tarieven